Tapahtumasäännöt

inssi_tapahtumasaannot

Kuopion Insinööriopiskelijat ry:n järjestämien tapahtumien ilmoittautumis- ja peruutussäännöt

Yhdistyksen hallitus on ottanut käyttöön netti-ilmoittautumisen järjestämiinsä tapahtumiin vuoden 2011 syyskuusta lähtien. Ilmoittautua voi ainoastaan nettilomakkeella.

 1. Täytettyäsi nettilomakkeen, saat maksutiedot seuraavalla sivulla. Jos maksusta on epäselvyyttä, ota yhteyttä hallituksen jäseneen!
 2. Osallistujat valitaan tapahtumiin ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli tapahtuma on täynnä, otamme muutamia jonoon.
 3. Tapahtuman osallistumismaksun maksamiseen ohjeet löydät tapahtuman netti-ilmoituksesta. Maksu on maksettava eräpäivään mennessä ja kuitti tuotava todistukseksi tapahtumaan järjestäjille jos maksat alle 3 päivää ennen tapahtumaa.
 4. Muistutuslaskut ja tarvittaessa tarkemmat ohjeet tapahtumasta lähetetään antamaasi sähköpostiin.
 5. Mikäli osallistuja ei maksa osallistumismaksua ajallaan hänet voidaan poistaa tapahtumasta sekä myös muista yhdistyksen tulevista tapahtumista, jos yhdistyksen hallitus katsoo sen tarpeelliseksi.
 6. Yhdistyksen tapahtumisen osallistumismaksut maksetaan aina yhdistyksen tilille (Nordea FI30 2027 2100 1154 36) ja maksun viestiksi tulee laittaa tapahtuma/osallistujan nimi(esim. IOP2011/ErkkiEsimerkki). Muistutusmaksu on 5 euroa/lasku.
 7. Peruutustapauksessa tulee aina ottaa heti yhteyttä järjestäjään, jotta voimme antaa paikan seuraavalle jonossa. Peruutustapauksissa yhdistys perii 50 % osallistumismaksusta, kun peruutus tapahtuu 7 päivää ennen tapahtumaa. Tämän jälkeen järjestäjä veloittaa koko osallistumismaksun.  Mikäli peruutuspaikalle hankkii itse uuden osallistujan, osallistumismaksu peritään vain tilalle tulleelta.
 8. Osallistumismaksun voi saada aina takaisin lääkärintodistuksella, joka osoittaa ettei voi osallistua tapahtumaan. Ilmoittamatta tapahtumasta pois jääneiltä peritään aina täysimääräinen maksu.
 9. Yleisiä käyttäytymissääntöjä ja tapahtuman järjestäjien antamia ohjeita on noudatettava. Mikäli näitä ei noudateta, voidaan osallistuja poistaa tapahtumasta sekä myös muista tulevista yhdistyksen tapahtumista, jos yhdistyksen hallitus katsoo sen tarpeelliseksi.
 10. Järjestäjät eivät ota vastuuta osallistujien tahallaan aiheuttamista vahingoista tapahtumapaikalle, kulkuvälineille tai toisilleen. Jokainen osallistuja vastaa itsestään.
 11. Kaikki arvotavarat (matkapuhelimet, korut, CD-soittimet ym.) tuodaan paikalle omalla vastuulla.
 12. Jos kärsit allergiasta tai sairaudesta, joka tulisi ottaa omasi tai yleisen turvallisuuden kannalta huomioon, tulee siitä ilmoittaa järjestävälle taholle.