KINRAn uudet nettisivut

kinra_uudetsivut_ihedelma

Tervetuloa KINRA ry:n uusituille nettisivuille! Uudet sivut tehostavat KINRAn viestintää ja tuovat uutta sisältöä jäsenille ja muille sidosryhmillemme. Sosiaalisen median kanavat on integroitu tiiviimmin verkkosivuihin, ja tätä yhdistämistä on tarkoitus syventää lisää tulevaisuudessa. Tavoitteenamme on sivusto, johon yhdistyvät kaikki KINRAn sähköiset viestintäkanavat saman katon alle, ja joka tarjoaa syventävää sisältöä sosiaalisen median lisäksi. Tätä varten onkin otettu käyttöön blogi, johon kuuluvaa artikkelia luet parhaillaan. Blogiin kirjoitellaan jatkossa raportteja KINRAn tapahtumista, mielenkiintoisia haastatteluja, sekä edistetään yleisesti insinööriopiskelijakulttuuria,

Sivut on suunniteltu responsiivisiksi, eli ne toimivat mainiosti tietokoneella, tabletilla ja puhelimella. Moottorina toimii yhdistyksemme tarpeisiin räätälöity WordPress-asennus, joka mahdollistaa sivujen helpon ylläpidon ja hyvän tietoturvan.

Työ ei kuitenkaan lopu tähän, päin vastoin. Kehitämme uutta sisältöä ja ominaisuuksia tulevan vuoden aikana, ja arvostamme suuresti mikäli lähetät palautetta!

Toivomme että viihdyt sivuillamme 🙂 Terveisin KINRAn hallitus.