Tapahtumasäännöt

inssi_tapahtumasaannot

Kuopion Insinööriopiskelijat ry:n järjestämien tapahtumien ilmoittautumis- ja peruutussäännöt

     1. Peruutustapauksessa tulee aina ottaa heti yhteyttä järjestäjään, jotta voimme antaa paikan seuraavalle jonossa. Peruutustapauksissa yhdistys perii 50 % osallistumismaksusta, kun peruutus tapahtuu 7 päivää ennen tapahtumaa. Tämän jälkeen järjestäjä veloittaa koko osallistumismaksun.  Mikäli peruutuspaikalle hankkii itse uuden osallistujan, osallistumismaksu peritään vain tilalle tulleelta.
     2. Osallistumismaksun voi saada aina takaisin lääkärintodistuksella, joka osoittaa ettei voi osallistua tapahtumaan. Ilmoittamatta tapahtumasta pois jääneiltä peritään aina täysimääräinen maksu.
     3. Yleisiä käyttäytymissääntöjä ja tapahtuman järjestäjien antamia ohjeita on noudatettava. Mikäli näitä ei noudateta, voidaan osallistuja poistaa tapahtumasta sekä myös muista tulevista yhdistyksen tapahtumista, jos yhdistyksen hallitus katsoo sen tarpeelliseksi.
     4. Järjestäjät eivät ota vastuuta osallistujien tahallaan aiheuttamista vahingoista tapahtumapaikalle, kulkuvälineille tai toisilleen. Jokainen osallistuja vastaa itsestään.
     5. Kaikki arvotavarat (matkapuhelimet, korut, matkakaiuttimet ym.) tuodaan paikalle omalla vastuulla.
     6. Jos kärsit allergiasta tai sairaudesta, joka tulisi ottaa omasi tai yleisen turvallisuuden kannalta huomioon, tulee siitä ilmoittaa järjestävälle taholle.